A "Erre csörög a dió!" nevezetű játék kiváló időtöltés azon gyerekek számára, akiknek nincs X-boxuk és/vagy debilek. 

Ezt a játékot még a diószedő ősemberek találták fel, akik csak "Ungadongoharhar!"-nak neveztek és nem is annyira dióval, mint inkább apró tört mamut csontokkal játszották, ami a kutatók szerint nagyban hozzájárult az állat kihalásához, ugyanis az ősemberek nagyon szerették ezt a játékot, habár a myvip megjelenése picit változtatott ezen a tényen.

A játék később az egész világon elterjedt, még a Vatikánban is, ahol "Erre rágom az ostyát!" néven ismerik és a bíborosok egyik kedvenc időtöltése a misebor minőségének folyamatos ellenőrzése mellett. 
Az angolok "This way is ringing the nut!" néven ismerik és már évszázadok óta világbajnokságot is tartanak a játék tiszteletére, amin többségében egyébként csak mókusok vesznek részt.

A játék játszása egyébként igen egyszerű. Szükségünk lesz hozzá pár vállalkozó kedvű, unatkozó idiótára, egy dióra (amit egyébként helyettesíthetünk is, de erről majd később), illetve pár kendőre, amivel bekötjük a játékosok szemét. Egyébként a gótok kendő hiányában a szem kinyomásával játszották a játékot, de ez a módszer manapság már háttérbe szorult, köszönhetően a Nemzetközi Dió Tanács (NDT) hathatós munkájának, akik egyszerűen azzal indokolták a játék ezen változatának betiltását, mert állításuk szerint az kurvára fáj.

Mindig figyeljünk arra, hogy a diócsörgető játékos szemét ne kössük be, mert akkor könnyen neki mehet bárminek, ami az NDT szerint szintén kurvára fáj. Miután pedig a többi játékos szemét már bekötöttük kezdődhet a játék, amelynek menete a következő:

A diócsörgető játékos a diót csörgetve rohangál mint egy eszement, miközben a többieknek meg kell érinteniük őt bárhol (emiatt a játék meztelenül is játszható, ami egy teljesen új kontextusba helyez mindent). Amelyik játékos megtalálja a csörgő diót, az jutalomból nagyon fasza gyereknek érezheti magát.

Mint említettük lehetőség van arra is, hogy a dió helyett a játékosok helyett mással játsszák a játékot. Nagyszerű megoldás lehet a helyettesítésre a csörgő, két kavics vagy indokolt esetben egy pisztoly is. Utóbbi esetben a lövéseket kell fülelni, viszont a lövő játékosnak vigyáznia kell arra, hogy ne találja el társait, mert könnyen büntetőeljárás lehet a játékból.

Az alábbi képen Alekosz (magyar származású hivatásos idióta) éppen "Erre csörög a dió"-t készül játszani valami nővel.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr993307626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása