A blog szerkesztősége olvasói nyomás hatására úgy döntött, hogy belevág a Ki mit nem tud? című vetélkedőbe. Rengeteg levelet kaptunk azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen kaliberű blognak mindenképpen lépnie kell valamit és kutatnia kell azokat, akik nem tehetségesek. Mindent összevetve úgy döntöttünk, hogy megrendezzük a 2011-es Ki mit nem tud? című vetélkedőt.
 
A játék menete igen egyszerű lesz, ugyanis a pályamunkákat a blog e-mail címére a enaztantudom@gmail.com e-mail címre várjuk, a tárgy részbe a nevezők pedig mindenképpen azt írják, hogy: Én aztán nem tudom.
A pont nem kell, az csak a mondat végét jelzi.
 
E-mailben kell tehát elküldeni azokat a videókat, képeket, hangfelvételeket és akármiket, amelyen látható, hallható vagy akár érezhető az, hogy a pályamunkát beküldő egyed, mit nem tud.
 
A játék 4 héten keresztül tart, addig kell beküldeni a megadott e-mail címre, a megadott pályamunkákat. 
 
A vetélkedőről eleddig csak törzsolvasóinkat értesítettük, akik már elküldték számunkra azokat a dolgokat, amikből kiderül, hogy mit nem tudnak. 
Ezekből szeretnénk most közzétenni néhányat. Tény, hogy a mezőny már ezen kis listából is jól láthatóan erősre sikeredett, de ez ne szegje senkinek a kedvét! Mutassa meg Ön is, hogy mit nem tud!!!
 
Az eddig beérkezett pálya munkák.
 
Éder Krisztián nevű törzs olvasónk, azaz "csakkétbetű", egy videót küldött nekünk, a mellékelt üzenetben pedig leírta (egy magyar - szleng szótár segítségével), hogy a videón egész gyorsan észrevehetjük, hogy ő nem tud énekelni, sőt a jó ízlésről sem tud semmit. Íme hát a videó, figyelem csak erős idegzetűeknek:
 
 
David_Beken nicknevű olvasónk is küldött egy videót, amelyen jól láthatjuk, hogy ő bizony nem tud 11-est rúgni.
 
 
A Fidesz frakció csapatként nevezett a vetélkedőre, ők az Alkotmányt küldték el pályamunkaként, ami jól példázza, hogy ők aztán semmit nem tudnak.
 
Végül pedig mindenképpen említést kell tennünk Miska bácsiről, aki nem tud a kalapjából nyulat elő varázsolni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr633267646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása