VIII. Henrik angol király volt, a nevében szereplő római számok ellenére is. Halála előtt született és igen érdekes gyerekkora volt. VII. Henrik gyermeke volt, és ahogy azt illik királyi óvodába járatták. Henrik már ekkor fura volt, ahogy egykori dajkája Lady Macbeth írja naplójában: "A kis Henrik gyakran vette el a lányok barbi babáit és mindig leszedte a babák fejét. Sosem értettük. Rendszerint a kis Boleyn Anna babáinak fejét szedte le, amitől aztán Anna is elvesztette a fejét."

Később aztán új hobbit talált magának az ifjú Henrik. Igencsak szeretett lejárni a helyi gettóba. Gyakorta látták a fiatal 50 Centtel, akit ekkor még csak Negyeddollárosként ismertek, illetve a gettó orvosával Dr. Dre-vel. Henriknek nagy tervei voltak, szakítani akart apja foglalkozásával és minden áron ő akart lenni az első igazán híres fehér rapper, Henrinem néven. Ám aztán mégis csak úgy döntött, hogy király lesz, hiszen a királyok többet keresnek, ugyanakkor ugyanolyan népszerűek a csajok körében, mint a rapperek.

Miután Henrik király lett országában igyekezett megszüntetni a rappet, úgy volt vele, hogy ha ő nem lehet híres rapper, akkor senki se legyen az. Angliában a rap megszűnt létezni, a rappereket üldözni kezdték. Egyedül egy szellemileg visszamaradt kisfiúnak, Bécikének engedélyezte ezt a fajta zenét, hiszen Béci csak azt hitte, hogy rapper, de a való világban sosem volt az.

Második lépésként pedig belevágott második számú tervébe: csajozni kezdett. Házibulikba, bárokba és fesztiválokra járt, ahol mindig elmaradhatatlan koronájával és hóhérjával hatalmas sikert aratott, csak úgy hullottak a nők Henrik körül.

Időközben Henrik egyébként áttért a rock műfajára. Imádott pogózni és hörögni, de utóbbiról a gyakori torokfájások miatt kénytelen volt lemondani. Utolsó éveiben aztán abszolút lemondott a rockról és inkább elüzletiesedett rockerek, popos zeneit hallgatta. A Hooligans volt az egyik kedvence.

Az alábbi képen VIII. Henrik látható, a kép a "Na ki a legpufókabb szőrmók?" elnevezési évente megrendezett versenyen készült. VIII. Henrik négyszer nyerte meg a rangos rendezvényt.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr583190307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása