A denevér az az állat, ami minden lyukba belenéz, tartja a mondóka, amivel a lányokat lehet ám igazán jól megijeszteni. Ez az állat egyébként ettől függetlenül és ezzel összefüggésben is igen titokzatos állat. Éjszakai életet él, gyakran diszkózik, iszik és a drogok sincsenek túl messze tőle.

Igen veszélyes állat. Könnyedén a hajunkba akadhat, így az emberek többsége fél tőle, kivéve a raszta hajúakat, hisz ők már hozzászoktak a fejükben élő állatokhoz.

A denevér éles fogaival könnyen megharaphat minket és biztos valami gusztustalan betegséget is elkaphatunk ezáltal, amibe aztán bele is halhatunk. Ezért, ha egy mód van rá messziről kerüljük el a denevéreket és semmiképpen se inzultáljuk őket miközben akármit is csinálnak.

Persze az emberre támadó denevér ritka jelenség, hisz ez az állat főként rovarokkal, kisebb testű és gyámoltalan szarvasmarhákkal na meg persze planktonokkal csillapítja éhségét.

Mivel, hogy éjszakai állat, így nappal alszik, még hozzá fejjel lefelé lógva, ami azért jó neki, mert ezzel menőbb, mint az oroszlán. Az oroszlánok utálják is ezért rendesen a denevéreket.

Ez az állat tud repülni is, illetve zuhanni, ha kibaszásból eltörjük a szárnyait. Illetve fontos megjegyezni azt is, hogy ultrahangok útján tájékozódik a tök sötétben. Repül, repül és közben kibocsátja magából ezeket az izéket, amiből tudja hol a fal, ezért nem megy neki, de még a fának se, és a repülőket is messziről elkerüli. 

A vámpírokat gyakran denevér formájában ábrázolják ennek pedig az oka az, hogy a némelyik denevér is szeret vért szívni, csak úgy, mint a vámpírok, vagy az ügyeletes nővérkék.

Végül de nem utolsó sorban (de igazából mégis csak utolsóban) említést kell tenni Batmanről, Gotham City jótét lelkéről, aki óriás denevérnek álcázva önmagát menti meg a rosszakat és bán el a jókkal, vagy fordítva. Rajta kívül nem sokan mernek denevérnek öltözni, még farsangkor sem. Hát na, fura egy fétis ez.

A mellékelt képből is jól látszik, hogy a denevérek undorítóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr773215860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása