A hatalmas sikerre való tekintettel újabb fantasztikus játék veszi kezdetét a blogon. 

Az előző játékok sikeren felbuzdulva szerkesztőségünk, kikérve Kolosi Péter szakavatott médiaguru véleményét úgy döntöttünk, hogy elindítjuk a blog élőszereplő valóság showját. A műsorban a kedves olvasók nézhették volna, hogy készül egy blog bejegyzés és a nap 24 órájában nyomon követhették volna a blog íróinak életét.

Viszont szerkesztőségünkben az a probléma lépett fel, hogy se kameránk nincs és ráadásul csúnyák is vagyunk, meg a valóság show-k egyébként is szánalmasak a szereplőiekkel együtt, ezért inkább egy sokkal izgalmasabb játék mellett döntöttünk.

Az elkövetkezendő pár hónapban a blogra, nem szokás szerint, meghatározott időközönként kerülnek majd ki bejegyezések, hanem teljesen véletlenszerűen egyik napról a másikra, vagy nem. Érdemes lesz tehát mindennap nyomon követni a blogot, hiszen könnyen elképzelhető, hogy éppen az nap kerül ki egy újabb bejegyzés. 

Aki pedig megtalál egy bejegyzést, az elolvashatja és lájkolhatja azt. 

Érdemes viszont velünk játszani, hiszen a lájkolók között értékes nyereményeket nem sorsolunk ki. Gazdára talál majd egy énaztantudom blog VIP jegy, amelynek vidám tulajdonosa egy nap többször is felnézhet a blogra, valamint egy felejthetetlen téli hólapátolás is van a nyeremények között, már ha lesz idén hó.

Játékra fel!

Az alábbi képen jól látszik, hogy a ronda emberek is játszhatnak velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr673358517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása