A csiga egy rendkívül izgalmas állat, de könnyen törik. Egyesek szerint a legerősebb állat, hiszen elbírja a házát a hátán. Viszont ha mi, emberek állunk a hátára, akkor már koránt sem olyan G.I. Joe. Ennek ellenére, nem túl szépirodalmi a csigákra lépni, hiszen akkor könnyedén meghalhatnak, a többi csiga pedig aljas bosszút állhat. A csiga bosszúnál nincs is rosszabb, hiszen elég nedves és lassú.

A csigák már elég régóta léteznek és mindig is vidám népség voltak. A legvidámabbak a meztelen csigák, hiszen ők mindenféle szégyenlősség nélkül vállalják be alakjukat. Azok a csigák, amiknek van házuk, ők meg prűdek. De nincs ezzel baj.

A csigák többnyire levelekkel táplálkoznak, igaz olykor-olykor repülő sasokat is elkapnak, bár ezt többnyire csapatban csinálják. A leghíresebb csiga támadásra mégis Abádszalókon került sor, ahol 5 mindenre elszánt és alsó tapogatóig felfegyverzett csiga ütött rajta egy kerekesszatyros kisnyugdíjason. A rendőrség szerint bosszúból elkövetett leszámolás lehetett.

A csigában a legérdekesebb a szeme, hiszen azt bármikor visszatudja húzni a fejébe. Ki látott már ilyet? Ez egy egyedülálló dolog az állatvilágban. Vagy nem. Erről David Attenborough-t kellene kérdezni.

A csigák lábát haslábnak nevezzük, amiből kifolyólag a csigákat képtelenség is hasba rúgni, ne is próbálkozzunk ezzel senki, hiszen a csigák ezen csak megvetően kacagnak.

Ez az állat a világ bármely részén megtalálható. De, ami a konkrétabb előfordulását illeti leginkább az erdőkben, pusztákon, hegyvidékeken vagy egyes országokban a levesekben fordulnak elő. Igen. Ugyanis míg egyes országokban a csigának csak a tésztából készült hasonmását fogyasztják el, Franciaországban szegény kis állatokat megeszik. Persze emiatt nem ítélhetjük el őket és a blognak sem célja, hogy ítéletet mondjon az undorító franciákon.

Fontos tudni, hogy a csigák hímnős állatok. Tehát puncijuk és kukijuk is van, a vállalkozó kedvűek nyugodtan meg is kereshetik, a csiga mindenképpen élvezni fogja.

A mellékelt képen jól látható, hogy a csigák sem vetik meg az izgalmas szexpózokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr453165233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása