A veszély nem jó, ám de ennek ellenére mégis egész életünkben körül vesz minket. A veszélyt a legjobb elkerülni, de ehhez természetesen tudnunk kell, hogy mi is az a veszély. Veszélyről akkor beszélünk, mikor mink, vagy valaki más veszély helyzetbe kerül. De főleg mink. A veszély helyzetet könnyen felismerhetjük arról, hogy például égünk, haldoklunk vagy fegyvert szegeznek ránk. De persze vannak másféle-fajta veszélyek is. Gondoltuk ezzel kapcsolatban a legjobb lesz a szakembereket kérdezni. Arra a kérdésünkre, hogy mik is a legvalószínűbb veszélyhelyzetek Petróczi Tímea katasztrófa védelmi szóvivő elmondta, hogy nem mondja el, majd pedig tovább játszott a gyufával.

Ezen apróból pedig a blog kénytelen önmaga által leírni a napjainkban jellemző 5 legveszélyesebb veszélyt. (A sorrend szabadon felcserélhető.)

1. Király L. Norbi koncert

A Király L. Norbert által kivitelezett koncertek többféle veszély forrást is magukban rejtenek. A koncerteken leginkább azok vannak veszélyben, akiknek van zenei érzékük. Ők sokat sérülhetnek a koncert során, semmiképpen ne vállalják be ezt a veszélyt. Ezen kívül az első sorokban tombolók könnyen a művész úr fülébe akadhatnak, ezt a veszély helyzetet pedig csak igazán vakmerő tűzoltók tudják elhárítani.

2. Vonattűz

A vonat tűz igazán veszélyes tud lenni, már csak a tűz miatt is. A legjobb amit tehetünk ilyenkor, hogy vizeletünkkel vagy más vizeletével próbáljuk eloltani a lángokat. Ez esetben semmiképpen ne szomjazzunk meg.

3. Oroszlántámadás

Európai ember oroszlántámadással leginkább állatkertben és Afrikai körutazások táján találkozhat. A legrosszabb, amit ilyen esetekben tehetünk az a fára mászás, hiszen, mint tudjuk a cicák is feltudnak mászni a fára, az oroszlán pedig tulajdonképpen cicának számít. Csak nagyobb és ebből adódóan büdösebb is. Szegény.

4. Lali király

A Lali király a NEO FM fantázia névre hallgató fantázia rádió egy fantázia műsora. Veszélyes az egész országra nézve, de leginkább azokra akik sörösnek vallják magukat. Védekezésként jó módszer lehet a fül dugó, de akár drasztikusabb is lehetünk. Egyes kutatók egyébként Van Gogh fül levágásának háttérében is Lali királyt vélik meglapulni. A Lali király veszélyességével kapcsolatban megkérdeztük a műsorvezetőjét Boros Lajost is, de nem értettük mit mond.

5. Tökfőzelék


A tökfőzelék egy kiváltképpen nagy veszély. Leginkább a csecsemők és a kis babák lehetnek áldozatok, de a tökfőzelék senkit nem kímél. Kerüljük hát el messziről.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr913185236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása