2011.06.22. - Dö biginings by Csabi87

Ez egy blog. Ez pedig a blog első bejegyzése. Postja ha úgy tetszik. Hiánypótló blogról beszélhetünk, hiszen a jobb felső sarokban (ha háttal állsz a monitornak, akkor a bal felsőben) van egy cetli formájú grafikai elem, amit egy gémkapocs erősít a bloghoz. Ez egyesek szerint (szerintem) menő. Nem annyira, mintha lenne egy Ferrarim, de ha az ár-érték arányt nézzük, akkor a cetli sem rossz.

Volt már korábban egy másik blogom is, amit most akár linkelhetnék, de másik volt a szolgáltató és ki tudja mennyire venné ezt zokon az Index, nem szeretném már az elején kihúzni a gyufát, inkább folytatom a blog bemutatását. 

A blog szerintem elég esztétikus és a jövőben remélhetőleg egy rakat bejegyzés - ha úgy tetszik post - lesz itt, vagy nem. Ezt nem tudhatom. Mondjuk a fél éves tervben szerepel, hogy blog nagyhatalom leszek és felvásárolom az Indexet, mert én legalább merek nagyot álmodni. (Indexesek! Csak vicceltem, légyszíves ne töröljétek a blogomat!)

A blog egyértelműen világmegváltó célokkal született, néha komoly, néha kevésbé komoly témákkal. A blog céljának tekinti a szórakoztatást is. Persze elképzelhető, hogy egyesek nem fogják szórakoztatónak tartani, de ez azért van, mert ők hülyék nem vagyunk egyformák.

Mivel egy demokratikus államban élünk (egy lófaszt - a szerk.), a blogot pedig egy nagyon kedves ember (én - a szerk.) szerkeszti, ezért saját irományokat is várok az enaztantudom@gmail.com címre. A bejövő írásokat minden esetben elolvasom, értékelem, majd ha elér egy szintet - úgyse fog - akkor válaszlevélben küldöm a bankszámlaszámomat és a közlésért kért összeget. Az ilyen jellegű levelek tárgy részébe a "Semmi sincs ingyen" szavakat írjátok.

Ha tetszik a blog kérlek ajánld másoknak is, ha nem akkor menj a picsába.

Ajándékként a tovább után betettem egy képet egy nőről, aki meztelen, nagy a cicije és a csúnyája is látszik.

 

 

 

Hmmm. Bocs ez egy teszt volt, a kattintás számból következtetni tudok arra, hogy a látogatók hány %-a perverz. Ez azért is fontos adat, mert tudom, hogy milyen irányba kell elvinnem a blogot, meg azért is, mert a perverzek e-mail címét közzéteszem és az anyukájuk nem lesz büszke rájuk.

Elnézést ezért a sajátságos módszerért, a béke jeleként ide kattintva tényleg elérhető a fentebb említett hölgy képe.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr623003185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása