A Forma-1-et szeretem, ezért amikor kedvem szottyan említést teszek itt arról, hogy mik is történnek ott. Persze úgyse itt fogtok Forma-1-es híreket, meg eredményeket olvasgatni, de azért kell ez ide. Egyébként ha ajánlhatom, olvassatok itt Forma-1-et: Motorsportal.hu. Szép, igényes, hiteles, és nem olyan szenzációhajhász avatatlanok készítik, mint az F1-live.hu-t. Igen, jól látjátok, ebből nem is csináltam linket, mert szerintem nem jó.

Most hétvégén Valenciába utaznak a csapatok, és habár a spanyoloknál már volt idén futam, most van még egy, ami amúgy Európa Nagydíj néven nevezhető. Reméljük, hogy izgalmas verseny lesz. Egyébként, ami jó, hogy az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően tényleg marha izgalmas az egész, az előzések száma is egész magas, úgyhogy jó pofa az egész. Jó mondjuk Vettellel senki nem tud mit kezdeni, de hosszú még az évad, meg most be is vezettek valami szabályt, amivel jól sújtani akarják a Red Bullt, egyelőre nem teljesen jött be... Webber végzett az élen. Nagyon. Mögötte egy Petrov és egy Alonso foglal helyet, a többit meg nézzétek meg mondjuk itt.

2 órakor meg kezdődik a második szabadedzés, egészen fél4-ig. Juhááá.

Szólj hozzá!

Címkék: f1

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr293011117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása