Az az igazság, hogy jócskán adós vagyok az Európai Nagydíjjal, már ami a futamot illeti, az igazság az, hogy nem nagyon volt időm még erre, meg sajnos nem is volt egy túl izgalmas futamunk, de volt egy visszajelzés, hogy jó a blog, csak kevés a Forma-1, tehát most ezt igyekszem pótolni.
 
 
A városi pályák szerintem jók, persze sokan vitatkoznak arról, hogy minek a Forma-1-be ilyen, hiszen ezek az autók gyorsak és igazi versenypályákon kellene, hogy összecsapjanak és hasonló blablabla. Van ebben valami, de az igazság az, hogy én kifejezetten szeretem a városi pályákat, sőt tulajdonképpen a Monacó-i a kedvenc nagydíjam.
Mint azt ugye a két fantasztikus kommentár is elmondta kétszázhatvanötször, az ilyen pályákon közel van a fal. Bár ezt mi magunk is láthatjuk, dehát Walter úr kizárólag ilyen információkkal tudja ellátni a nagyérdeműt. Igazán megdolgozik a pénzéért. Persze Gyuszit is említhetnénk, meg Mr. Gyulait... nevetségesek. De most ezt talán hagyjuk is.
 
Tulajdonképpen egy zökkenőmentes versenyről beszélhetünk, ezt jelzi talán az is, hogy egyetlen kieső sem volt. Trulli panaszkodott is, hogy hát ejnye milyen megbízhatóak ezek a Forma-1-es autók. Jó mondjuk szegény Jarno újabban csak panaszkodik, hol a szervóval van a baj, hol mással. 
 
 
Vettel rajt-cél győzelmet aratott, ehh... Tulajdonképpen azt is mondhatjuk, hogy az idei vb eldőlt, 3 futamgyőzelmi előnye van, vagy hogy. Nehéz lesz megfogni. Alonso és Hamilton nyilatkozták is, hogy feladták. Aztán Hamilton nyilatkozta, hogy mégse. De mondjuk ő mindig villan. A futamon is érdekes volt, igazából kezdem azt hinni, hogy egy ilyen idegbetegnek nem a Forma-1-ben a helye. Előbb-utóbb baj lesz abból, hogy kedvére garázdálkodhat.
 
 
Amit jó volt látni, hogy Alonso most is egész együtt tudott maradni a Red Bullokkal, és Red Bullok alatt most azért leginkább Webberre gondolok.
Schumachar versenye sajnos jól elment Petrov miatt, de mondjuk Rosberget elnézve most nem is túlzottan volt jó a Mercedes. A Renault-k is eléggé visszaestek, ezt mondjuk sajnálom, az éveleji formájuk oda van. Kár értük. 
A legnagyobb dicséret talán Jaime Alguersuarit illeti, aki a 18. helyről jött fel a 8. pontszerző helyre nagyszerű versenyzéssel és stratégiával. Neki most kell is az ilyen eredmény.
Ja igen a Saubereket még megemlíteném, ők se mentek túl jól, picit meg is lepett. Ja és ő nem Serdzsó Perez... hahó Gyulaaaa!!!
 
Eredmények és egy profibb beszámoló itt.
 

Szólj hozzá!

Címkék: f1

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr53022173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása