Az ufonauta az űrből jön, de nem egyenlő a meteorittal. Más néven földönkívülieknek is szokták nevezni őket, az ufonautákat, nem ám a meteoritokat. Űrhajóval közlekednek, de csak az űrben, mert ott még nincsenek bicikliutak kiépítve.
Az ufonauták a filmek közkedvelt alakjai. Például a Beépített szépségben is szerepel egy ufonauta... Sandra Bullocknak hívják.
A filmekben általában gonosz lényekként ábrázolják őket, bár az E.T. kedves volt, de azt Spielberg csinálta, ő meg a zsidókat is kedvesnek tartja.

Az ufonauták általában Amerikában tűnnek fel, bár már Magyarországon is láttak ufonautát, de őket többnyire részegek látták. Egyesek azt állítják magukról, hogy elvitték őket az ufonauták és jól meg is vizsgálták őket. Ez nem lehet igaz, hiszen az ufonauták még csak véletlen sem ilyenek. Kedvesek, hiszen jó nagy szemük van, akinek nagy szeme van azok pedig aranyos, kivéve a gekkókat.

Fontos tudni, hogy földönkívüliek köztünk is vannak, mert el tudnak vegyülni. A nagyon csúnya emberek általában földönkívüliek, egyesek szerint az LMP tagjai között is találunk ufonautát, legalábbis abból kiindulva, amennyi hülyeséget azok összehordanak.

Egyes elméletek szerint vannak a Földön olyan építmények, amelyeket az ufonauták építettek. Ilyenek például a piramisok, esetleg a Stonehenge, illetve néhány vályog ház Hajdúböszörmény külterületén.
Ebből persze gyorsan arra következtethetünk, hogy az építőiparban sok ufonauta lehet, akár még a kőművesek körében is. Ezt könnyen kideríthetjük, ha sörrel kínáljuk őket, amelyik megissza az biztos emberi lény.
Emellett fontos tény, hogy az ufonauták ritkán esznek jócskán szaftos marhapörköltet és a csalamádé se tartozik a kedvenceik közé. Aki ilyenekkel kínál egy földönkívülit, az meg is érdemli, hogy jól lelézerezzék.

A földönkívüliek élete egyébként nem könnyű. Akaratlanul is pánikot keltenek, akárcsak a gárdisták. Ez egyébként egy elég érdekes összefüggés, de ne ítélkezzünk.

Az Államokban állítólag az 51-es körzetben gyűjtik össze ezeket a fura lényeket, hazánkban a Parlamentben gyülekeznek és politikusnak adják ki magukat.

Az írás végére pedig íme egy kép, az egyik legveszélyesebb földönkívüliről:

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr823082882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása