Az elmaradt bejegyzések a blogoldalak legnagyobb félelmei közé tartoznak és nem csak, hogy a blog oldalak félnek ettől, hanem a drága/kedves/nedves/pöcs (mindenki sorolja be magát valahova, a nedvesek pedig törölközzenek meg mielőtt folytatnák) blog olvasok sem szeretik.
Erről a jelenségről leginkább akkor beszélhetünk, amikor a nyájas olvasó úgy dönt, hogy fellép kedvenc blog oldalára (pl.: enaztantudom.blog.hu), ám de ott a jól meg szokott napi bejegyzésnek csak a hűlt helyét találja. Az olvasók ilyenkor vagy kitérnek a hitükből, vagy rituális öngyilkosságot követnek el. Egyik sem túl jó, bár a temetkezési vállalkozók ezt erősen cáfolják.

Az elmaradt bejegyzésnek több oka is lehet és több ember is felelőssé tehető. Ugyanis: elmaradhat bejegyzés azért, mert a blog készítője lusta, részeg, éppen mást csinál vagy halott. Viszont az is lehet, hogy a blog oldal üzemeltetője hibázott, ez esetben a support@blog.hu-ra kell egy csúnya szavakkal közepesen teletűzdelt e-mailt írni, a bátrabbak akár vírusos e-mail küldésével is próbálkozhatnak, a blog.hu üzemeltetői szeretik az eféle humort. A freeblog-ra most nem térnék ki, azt úgyse olvassa senki, hisz a blog.hu jobb. Az előző mondat kompenzálja az előzőt megelőz mondatot.

Az elmaradt bejegyzés tehát igen veszélyes dolog. Házasságokat, barátságot és emésztő rendszereket tesz tönkre. Üzbég tudósok és vidám kecskéik azt is bebizonyították, hogy elmaradt blog bejegyzések következtében az üvegház hatás is növekszik, hiszen az izzadó blog olvasók rombolják az ózon réteg anyagát.

A blog írónak lenni tehát csöppet sem egyszerű, csak céltudatos, sikerorientált és elmaradt bejegyzést nem író író lehet blog író.

Az elmaradt bejegyzés nem ilyen.

A fenti képen látható Fideszes pap, éppen hálát ad az égnek, hogy kedvenc blogján sose marad el egy bejegyzés sem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr633184035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása