Nyerj Te is napsütést, kis cicás háttérképet vagy egy láthatatlan Ford Mondeo-t az enaztantudom.blog.hu segítségével.

Bizony, a blog életében is elérkezett egy fenomenális nyereményjáték, melynek során értéktelen nyereményekkel gazdagodhatnak a szerencsétlenek. Szeretnél egy kis napsütést? Minden vágyad egy kis cicás háttérkép, vagy szívesen nem vezetnéd a nem látható Ford Mondeo-t? Most itt a lehetőség.
Nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni a lenti kérdésre és a választ elküldeni a 06-90/666-1234-es kurvára emelt díjas telefonszámra. Az SMS díja mindössze nagyon sok, de a nyeremények magukért beszélnek.

Persze, azok se szomorodjanak el, akiknek nem sikerül megnyerniük vágyaik napsütését, az enaztantudom.blog.hu és a Microsoft cég közös együttmükédésének hála egy eredeti Internet Explorer 9-est kapnak ajándékba. Kell ennél több?

A játékban nem vehetnek részt az enaztantudom.blog.hu készítői, családtagjai, képzelt rokonai, 10 kilónál könnyebb  háziállatai és kedvenc muskátlijuk sem. Ezenkívül a Microsoft cég részéről Bill Gates sem játszhat, mert ő már sokat nyert.

Ne feledd tehát, küldd el a lenti kérdésre a helyes választ a 06-90/666-1234-es telefonszámra SMS-ben, vagy küldj egy meztelen nős MMS-t.

Kérdés: Egyre vagy kettőre gondolok?

Játékra fel!

A fenti kép csak illusztráció.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr413185215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása