A mai napon egy fizetett hirdetést olvashatnak nyájas blog olvasók, ugyanis az a helyzet, hogy blogunk szerkesztőségét felkereste pár kormánypárti politikus, akik azt kérték tőlünk, hogy ha tehetjük számoljunk be egy utazási lehetőségről, amelyet a magyar kormány ajánl a magyar polgárok részére.
Mivel a blogunk szerkesztőségéből Andráson, a pöszö hörcsögön kívül mindenki elámulva figyeli a kormány munkáját, úgy döntöttünk eleget teszünk ennek a kérésnek.
 
Utazzon Ön is TÖNKRE!
 
Tisztelt Magyar állam/dísz polgárok!
 
Engedjék meg, hogy a magyar kormány nevében, Orbán Viktor személyes ajánlásával invitáljuk Önöket erre a fantasztikus kirándulásra, Tönk városába.
 
Tönk a legrégebbi magyar települések egyike, festői szépségű, népesség száma pedig az utóbbi időben szépen gyarapodott, illetve mint turista központ is igen aktív, hiszen mára már elmondható, hogy a magyarok több mint fele Tönkre megy. 
 
A magyar kormány pedig igyekszik hozzájárulni ahhoz, hogy a polgárok, azaz Önök lehetőségeikhez mérten elutazzanak valahova, a fárasztó hétköznapok, munkanapok kipihenése végett. A korábbi kormányokat megelőzve, a Fidesz frakció pedig még keményebben dolgozik annak érdekében, hogy a magyarok Tönkre mehessenek. 
 
Oly annyira igaz ez, hogy a magyar lakosok közül még azok is Tönkre tudnak menni, akiknek már ennivalóra is alig futja. Ha pedig odaérnek, akkor már nem kell ilyen apró-cseprő dolgokkal foglalkozniuk. 
 
A lakosság nagy része azért is szereti Tönköt, mivel kevés a politikus, a mamutcég vezető, vagy a bankigazgató. Ők ugyanis csak nagyon ritkán mennek Tönkre. Természetesen ez is kormányunk munkásságának köszönhető, direkt így menedzseljük a dolgokat, hogy a polgárok egyazon rétege egyazon helyen tudjon összpontosulni, ami demográfiai szempontból is nagyon jó.
 
Tehát ha Önnek eddig még nem sikerült Tönkre utaznia akkor se aggódjon, a magyar kormány ezúton garantálja, hogy előbb vagy utóbb minden magyar állampolgár eljut oda, hogy Tönkre mehessen.
 
Tönk! A magyarok fő úticélja!
 
Az alábbi képen Tönk város polgármestere látható. Ő volt az, aki a lakók közül legelsőként ment Tönkre.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr73243611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása