A héten két új filmmel leszünk gazdagabbak. Becsüljük hát meg őket.

Transformers 3.

Hasbroék robotjai jönnek harmadszor is. Megan Fox nélkül, mert őt megutálták, de a fura nevű srác megmaradt, meg Optimusék is harcra készek. Az Álcák szokásukhoz híven megint geciskednek, úgyhogy rendre kell őket nevelni. Kiderül az is, hogy a Holdra szállás nem is kamu, mert Michael Bay is megmutatja, és jaj micsoda titkoknak lehetünk szemtanúi.
Kíváncsi vagyok. Van egy trailer is... ami meg unalmas, de mivel tudjuk mire számíthatunk ezért ezzel is el lehet adni a filmet. Parancsoljatok:


Larry Crowne

Tom Hanks rendez, ír, producerkedik, szerepel és öregszik is. Ezúttal egy vígjátékkal jelentkezik. A címszereplőt formálja meg, akit kirúgnak a munkahelyéről, nem találja a helyét, ezért beiratkozik az iskolába. Láttunk már ilyet, de azért jó pofa lehet. Sőt a trailer alapján az is. Az egyetlen szépség hiba a lovak megszégyenítő Julia Roberts. Ehh...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr253013582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása