A hónap utolsó vasárnapján is lesz műsor a TV-ben. Meglepő módon. Sőt olyan is lesz, ami még jó is lehet. Nézzük csak.

  • TV2 - 20:05 A titkok könyvtára 3. - Ezt még nem láttam, de mivel régen nagyon szerettem az Indiana Jones filmeket, mindig is megakartam nézni. Csak mondjuk Noah Wyle-t nem bírom. Ha egyáltalán így írja a nevét. De gondolom egy mérsékelten jó Indiana koppintásról lehet szó. És jé... már ez is trilógia (ha nem több).
  • TV2 - 22:00 A kaptár - Milla Jovovich jól zombit írt. Igazából a legjobb Kaptár részről beszélhetünk, simán többször nézős.
  • Story4 - 1:30 Dögölj meg, drága Mona - Nézd már ezen is adnak jó filmet, más kérdés, hogy mikor. Bezzeg a Cukorbáró...
  • PRO4 - 21:00 Jackie Chan: Az elveszett zsaru - A TV2 barátján Jackie Chan filmeket adnak, ez jó, ezután még egy másik rugdalózós film is lesz. Jár a piros pont.
  • HBO - 23:10 Zombieland - Vicces-zombis, azzal az idegesítő hülye gyerekkel a főszerepben... és még meg sem eszik.
  • HBO Comedy - 20:20 Másnaposok - Ezt már biztos mindenki látta, de szerencsére ez is újra nézős. Tehát, akinek van pénze HBO Comedy-re az ugyan nézze már meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr143013245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása