Arra gondoltam, hogy mára Katy Perry legújabb klipjét hozom el, talán mondjuk a dal, illetve a klip sem annyira ismerős még, ellenben ugye Katy nálunk forgatta ezt a klipet, mármint úgy nálunk, hogy a mi országunkban, egész konkrétan Budapesten. Nagy várakozós előzte meg a klipet és ugye szerencsés magyar emberkék is részt vettek a munkálatokban.

A dal a Firework címet viseli egyébként, ami ugye annyit tesz, hogy tűzijáték. Szóval Katy egy picit megcsúszott, augusztus 20án tuti olcsóbban kijött volna a klip készítésből, de jobb későn mint soha alapon mégis itt az új videó.
De nézzük, hogy is néz ki, az énekesnő legújabb alkotása.

Kezdésként egy csomó kivilágított budapesti helyszínt láthatunk, majd az erkélyen Katy Perry is megjelenik és ha már ott van azon nyomban danolászni is kezd, hosszú fehér ruhájában, amolyan angol nyelven, hogy én egy szót se értsek meg belőle. Míg Katy ezen a fura nyelven énekli, hogy sálálálálá egy veszekedő anyuka meg egy apuka jelenik meg a képernyőn, a gyereknek meg a tökük ki van már velük mert valószínűleg ezek mindig csak ezt csinálják, anyuka elsózza a pacalt azt már kész is a vita. Katy eközben mit sem sejtve tovább énekel, aztán pedig egy medencés parti képe jön, egyébként volt már valaki ilyen medencepartiban? Engem még sose hívtak, de mondjuk nem is tudok úszni, mint ahogy a lány sem, aki csak ül a medence szélén és szomorú. Lehet mert nem hozott fürdőruhát, legalábbis először ezt gondoljuk, de kiderül, hogy hozott ő csak szégyenlős.

Ezek után pedig elkezdődik a csoda. Katy Perry melleiből az izlandi vulkánt megszégyenítő erővel robban ki a tűzijáték, nem túl nagy, mármint a tűzijáték és nem a mellek, amiket egyébként nem annyira látunk, de nem is ez a videó célja, az majd valami felnőtt változat lesz, ám de annál hatásosabb egyébként ez a villogócsoda és hát mit ne mondjak érdekes látvány. Főleg annak tudatában, hogy Katy már az előző klipjében is a melleiből eltörő tejszínhabbal intézte el az ellenséges hadakat, úgy hogy biztos valamiféle mellfóbiában szenved a csaj, ami nem baj, csak egy pasitól érthetőbb lenne. A legkülönösebb ebben talán mégis az, hogy Katy meg sem lepődik ezen a különös testi tüneten. Aztán kiderül, hogy ez a betegség nem csak az énekesnőt támadta meg hanem a veszekedő szülők gyermekét is, aki égő fáklyaként ront szüleinek. Majd a discoban lévő szomorú sajátos érdeklődésű srácból, a korábban a medence szélén ülő, ám de már a vízben őrjöngő lányból, az éppen gyermeket szülő anyukából is előtör a tűzijáték végül pedig fővárosunkat ellepik a mutánsok és mindenkiből csak úgy pattognak a fénylő labdacsok és petárdák. Katy Perry tehát megjött kis hazánkban és jól le is fertőzte a lakosság jelentős részét ezzel a különös kórral, amihez képest a H1N1 kis macska volt, viszont ugye minden rosszban van valami jó, ezentúl valószínűleg nem lesz gond az augusztus 20ával, hiszen csak ki kell engedni a karanténból ezeket az embereket, ők meg majd jól teletűzijátékolják a Dunát.

Katy Perryről eddig is tudtuk, hogy tűzről pattant leányzó, most ez ismét tanúbizonyságot nyert, mint ahogy az is, hogy a melleivel valami nagyon nem stimmel. Hol tejszínhab, hol fénycsóva, de valami különös mindig előjön onnét. Fogalmam sincs, melyik dalból készül majd a következő videó, de annyi biztos, hogy azok a mellek megint csak életre kelnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr913074084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása