A bérgyilkosság egy TEÁOR számmal nem rendelkező egyéni vállalkozásban végezhető munka. A foglalkozással járó stressz miatt a bérgyilkosok alanyi adómentesek és a TB részére is csökkentett összeget kell fizetniük. Kijelenthetjük hát, hogy bérgyilkosnak lenni jó. Legalábbis, ami az anyagiakat illeti.

Azonban, mint mindennek ennek a munkának is vannak hátulütői. Ott vannak például a rendőrök, akik kis gyerek módjára, mindig belekötnek a fáradtságos munkát végző bérgyilkosokba, pedig ők csak a munkájukat végzik. Gond az is, hogy a bérgyilkosok általában nem ismerek a megbízójukat és van, hogy ki se fizetik őket. Ezért szegény bérgyilkosok a legtöbbször kénytelenek előleget kérni. Illetve hátrányként említhetjük meg a nehezen elintézhető ügyfeleket is, akik aljas módon mindenáron életben akarnak maradni, ne adj Isten menekülnek. Az ilyenek után futni kell, ami nincs jó hatással a bérgyilkosok keringési rendszerére, hiszen fegyverekkel a kezünkben sokkal nehezebb futni.

További nehezítés, hogy a bérgyilkosoknak mindenképpen rendelkezniük kell fegyverviselési engedéllyel, álkulcs készlet engedéllyel, hiteles adószámmal, bankszámla számmal, valamint az autóval közlekedő bérgyilkosoknál igen fontos a legalább B-kategóriás jogosítvány. Na és persze, mint minden szakmánál itt is előnyt jelent a nyelvvizsga megléte.
A Bérgyilkosok Országos Szövetsége (BOSZ) nem is szereti, ha ezekből valamelyikkel nem rendelkezik egy bérgyilkosok. Rá általában csúnyán néznek, vagy még az is elképzelhető, hogy felbérelik, hogy ölje meg saját magát. A bérgyilkosok ilyenkor kerülnek a legnagyobb dilemmába, hiszen ha nem végzik el a munkát nincs pénz, ha elvégzik akkor meg meghalnak. Tényleg nem könnyű szakma.

Megint csak fordulópont az életükben, ha véletlen túl sokat tudnak. Ekkor hajtóvadászat indul ellenük, de a bérgyilkosok ilyenkor rájönnek, hogy ki a megbízó és jól lelövik.

A bérgyilkosok munkaruhájának elengedhetetlen eszköze a fekete bőrkesztyű, valamint mindig kell, hogy legyen náluk pisztoly és a hozzátartozó szabványosított hangtompító.

Ez a szakma titokzatosságot követel, a titkolózó emberek tehát bérgyilkosok.

A szakma népszerűségét jelzi az is, hogy a jövő évtől a budapesti Corvinus Egyetemen elindítják a bérgyilkos alapképzést, ami 3 éves lesz, illetve további két év alatt megszerezhető lesz a mester gyilkos szakvizsga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy hihetetlenül veszélyes bérgyilkos munka közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr963115265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása