2011.08.12. - A nap szava: Celeb by Csabi87

A celeb szó, a korábbi csőcselék szó modernizált változata. A jelentése mára már módosult egy picit, de még most is nyugodtan használhatjuk helyette a már említett csőcselék szót is.

A celebeknek általában azokat az embereket nevezzük, akik rövid vagy hosszú, ám de szánalmas életük során sosem izzadtak vért és nem is értek el semmit. A civilizált helyeken a celebek a társadalom számkivetettjei, ezzel szemben egyes barbár országokban a társadalom tévesen köréjük épül.

A celebek olyannyira viszolyogtatóak, hogy igazán senki se szereti őket, ennek ellenére mégis vannak. Picit olyanok, mint a szúnyogok.
Hitler öngyilkosságakor bevallotta egyik parancsnokának, hogy a zsidók helyett a celebekkel kellett volna kezdenie. Sztálin a tisztogatások után megjegyezte, hogy a celebek között is kéne egy ilyen. Terminátor csak annyit mondott, hogy: Visszajövök!

Notradamus persze a celebek előretörését is megjósolta, bár sokan azt hiszik az a rész az apokalipszisről szól:
"És jő majd egy új kor, amikor a fertő elözönli e bolygót és ők mindenhol ott lesznek vala-é."

Sajnos manapság a kisgyerekek egy része celeb szeretne lenni. Ezt semmiképpen ne hagyjuk. A két jó nagy pofon, vagy a szikláról a mélybe dobás rendkívül jó módszer ez ellen. A spártaiak az utóbbira esküdtek.

Valós tény, hogy a celebeket általában az anyjuk se szereti, vagy ha igen, csak azért mert ő is az. Magyarországon sajnos igen magas az egy főre jutó celebek száma, de szerencsére a tudósok már dolgoznak egy új vegyszeren, ami a szúnyogok mellett a celebeket is elintézi, ezt egyelőre hollywood-i celeb majmokon tesztelik. Innen is kívánjunk nekik sok sikert.

A bejegyzésén végén pedig íme egy adag rántott sajt sült krumplival és tartármártással.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr63135050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása