A husáng tulajdonképpen egy jócskán nagy bot, amivel suhintani, fenyegetni, móresre tanítani és rosszabb esetben félholtra verni szoktak.

A husángot csak a gyáva emberek használják, hiszen a bátrak az öklükkel, a lábukkal, vagy különösen indokolt esetben gázspray-vel támadnak másokra. Persze másokra támadni nem szép dolog, de olykor muszáj megtennünk ezt a lépést. Példának okáért akkor, ha valaki ránk támad, vagy ha valaki valamiért valaki másra támad valahol és mi becsületes állampolgárként úgy döntünk a segítségére sietünk. Vannak emberek, akik csak a hecc kedvéért támadnak meg másokat, mint tudjuk ez nem túl etikus. Buzikra támadni sem az, még akkor sem ha ők aztán tényleg megérdemlik. A husáng jó támadó fegyver.

A husángot az őskorban találták fel még hozzá az ősemberek. A husáng segítségével szereztek maguknak táplálékot és feleséget is. A husáng elkészítésénél (vagy a bénábbak esetében a kész husáng kiválasztásánál) fontos szempont a méret, a husáng anyaga és az érdesség is. Az érdesített husáng felhasználásának csak a képzelet szabhat határt.
Jó ha a husáng nagy és kemény anyagból készül, hiszen ez esetben a legstrapabíróbb, ami valljuk be valóban nagyon fontos kritérium. Kicsi és gyenge husánggal szart se érünk el.

Az őskorban főleg a kardfogú tigrisek ellen használtak husángot, hiszen azzal könnyű volt kupán vágni a fenevadat, vagy ha véletlen nem sikerült és eltört a bot, akkor még mindig kilehet peckelni a vadállat száját.

Az őskort követő időkben a husáng aztán méltatlanul háttérbe szorult, felváltották más haszontalan fegyverek, mint például az íj, az automata gépfegyver, vagy a páncélozott hadi tengeralattjáró. Pedig, mint tudjuk a husáng ezeknél kiváltképpen sokkal jobb fegyver, például sokkal könnyebb magunkkal vinni egy romák lakta területre, mint egy akármit.

Annak ellenére, hogy a husángot leginkább hadászati célokra használják másféle alkalmazási módjai is elterjedtek. A pacifisták például előszeretettel kevergetik a moslékot husánggal, de egy nagy kondér lekvár főzésénél is hasznos lehet egy husáng. Persze a moslék és lekvár keveréshez nem érdemes ugyanazt a husángot alkalmaznunk, ha csak nem az íze kedvéért.

A bejegyzésünk végéhez érve pedig szemléltetnem a "Nő szerzés husánggal" című képsorozat első kép kockáját:

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr393160853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása