A lócitrom nevével ellentétben nem egy baromi nagy citrom, hanem tulajdonképpen szegről-végről nevezhetjük lószarnak is. A lószar pedig nem túl jó, még arcpakolásra sem, bármit is javasoljon a kozmetikusunk.

A lócitrom a lóban terem, majd pedig taszító erőhatás révén kerül a külvilágra, ezért bátran kijelenthetjük, hogy ahol lócitrom van, ott volt egy ló is. Kivételt képeznek ez alól az erőszakkal odahurcolt lócitromok, de az ő számuk elenyésző, ezért nem is érdemes tovább foglalkozni velük.

Falu helyen a lócitrom közkedvelt és elmaradhatatlan kelléke a mindennapoknak, hiszen ló citrom nélkül nincs élet. Ezenkívül pedig a ma már egyre népszerűbbé váló lovas rendezvényeken és lovasnapokon is állandó vendégnek számít. Akik ezeken az eseményeken először látnak lócitromot persze vinnyogva és kétkedve fogadják, pedig hát ők is szoktak szarni.

Persze az előbb felsorolt tényektől a lócitrom mégis csak veszélyes adalékanyag. Ezért a Magyar Terror és Lócitrom Elhárítási Osztály (röviden MT és LEO) nagy erőkkel dolgozik azon, hogy ha már a terroristák szerencsére nem bántanak minket, legalább a lócitrommal leszámoljanak, mert a fizetésüket valahogy nekik is el kell számolniuk. Ennek eredményeképpen pedig hétről hétre nyomon követik a lovak ismert útvonalait, a lovak párzási szokásait (hiszen "Több ló = több lócitrom", ahogy az MT és LEO jelmondata is hangzik), valamint hivatalos honlapjukon pirossal jelzik a lovas rendezvények helyszíneit.

Ebből a szempontból a legveszélyesebbnek ítélt rendezvény a Nemzeti Vágta, hiszen itt több ló is felvonul, illetve lovas, akik sunyi módon szintén csak mindenfelé odaszarnak és a kutyákra fogják.

Persze azt is megjegyezhetjük, hogy mint tudjuk a magyar nemzet lovas nemzetnek számít, ezért mi magyarok már hozzászoktunk mindenféle szarhoz, ezt pedig az aktuális kormány mindig ki is használja.

A jó ízlés végett a fenti képen csak citrom látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr783195277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása