A politikus az a foglalkozás, amiről elég nehéz jókat írni, persze a blognak ez nem is célja, viszont a törvény keze minket is sújthat ezért semmiképpen nem írhatunk olyat, hogy a politikusok mind hazudnak. Még akkor sem ha ez így van. De nincs.

A politikus szócikk besorolásánál a bejegyzés írójának nagy gondot okozott, hogy a "Foglalkozások" vagy az "Állat enciklopédia" rovatba kerüljön-e a szóban forgó szó. Végül győzött a józan ész és a kormánytól való félelem, így a politikusokról a "Foglalkozások" rovatban lehet olvasni.

A helyzet az, hogy kétféle politikus létezik, aki nem mond igazat és aki még jobban nem mond igazat. Ám ennek ellenére a következőkben mégis csak csupa jó dolgok következnek (persze csak erős idegzetűeknek) a politikusokról, hogy Szijjártó Péter nehogy rácáfoljon a blogra.

A politikusok egytől egyig kedves emberek. Az országvezetéséért vannak, céljuk, hogy az országukban élő honpolgároknak minél jobb legyen az élete, minél boldogabbak legyenek. A politikusok mindet megtesznek e cél elérése érdekében. Habár fizetésük igen magas (de semmiképpen sem irreálisan és nem megérdemelten magas), ők a munkájukat ingyen, akár felebaráti szeretetből is elvégeznék, ingyen is, hiszen erre születtek.

A politikusok jelszava a szeretett, a haza és a bajtársiasság. Kiváltképpen igaz ez a magyar politikusokra, akik semmiképpen sem adnák el hazájukat holmi idegeneknek és semmiképpen sem tennének olyat, ami a magyar nép terhére válhat.

Érdekes tény, hogy egyedül a politikusok körében nem találkozhatunk korrupcióval. Ők ugyanis nem ismerik ezt a fogalmat és kenő pénzt még csak véletlenül sem fogadnának el, még telefonos dobozban sem.

Politikusnak lenni ugyanakkor nem könnyű feladat. Szegényeken gyakran csattan az ostor, hiszen a sok elégedetlen barom, rájuk fogja, ha valami nem úgy megy az országban, ahogy kéne. Persze a jobbak tudják, hogy ez nincs így, a bajokért a gonoszok vagy a zsidók lehetnek felelősök, de NEM a politikusok, hiszen ők csak éjt-nappallá téve dolgoznak, hogy mindenkinek olyan jó legyen, mint nekik.

A magyar politikusok között sok kiváló embert találunk, akik nem fogadnának el soha egy új kormányzati autót, ami mondjuk drága, vagy a fizetésük emelése ellen is nyíltan tiltakoznának, de az sem ritka, hogy nem mondanak olyat, hogy "Akinek nincs semmije az annyit is ér." A politikusok tehát nem gondolják, hogy jobbak másoknál és ha őszinték akarunk lenni akkor azt is mondhatnánk, hogy imádni való kis cuki pofák.

Mivel a blognak nem célja az öngyilkosság szélére sodorni olvasóit ezért mai bejegyzésünk végéhez is értünk. Ha valaki, vagy valami a fenti mondatok iróniát vélt felfedezni az csak a képzelet szüleménye lehet és azonnal mondjon le. 

A fenti képen Botka László, Szeged megyei jogú város polgármestere éppen azt mutatja a tisztelt országgyűlésnek, hogy mekkora halat fogott hajléktalan barátaival a minap.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr513197486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása