Munkanélküliségről akkor beszélünk, ha valakinek nincs munkája. Tehát a munkanélküliek azok, akik délelőtt és délután is otthon meresztik a seggüket. Na de komolyra fordítva a szót, folytassuk egy észrevétellel: Akinek pedig nincs munkája az annyit is ér - viccelődik Lázár János. A munkanélküliségnek több oka is lehet, a legjobb ha ezeket szépen számba vesszük. Úgy hogy áááá.

Egyik fő ok lehet az, hogy ha valaki munkakerülő. Bizony, ilyenek is vannak ám és nem függ a bőrszíntől sem, bármit is állít a kuruc.info nevű álhír portál. A munka kerülök tulajdonképpen semmirekellők. Nyugodtan lehet rájuk mutogatni és köpködni is őket, persze ne csodálkozzunk ha cserébe jól megvernek minket.

Egy másik csoportba tartoznak azok, akik sajnos már nem tudnak dolgozni, mert mondjuk nagyon betegek (pl.: munkaundor). A kormány nem annyira szereti őket, mert ha nem dolgoznak, nem fizetnek adót, ha nem fizetnek adót, akkor  a politikusok kevesebb pénzből tudnak pénzt elrakni önmaguk által az önmaguk részére. Ja és még pénzbe is kerülnek az államnak. Cöhh - véli Orbán Viktor.

Van a munkanélkülieknek egy olyan csoportja is, akik bizonyo dolgoznának, de a nem veszik fel őket sehova. Ennek több oka is lehet. Az adott cég így szeretne spórolni, zsidó a vezérigazgató és még a pöcse is kicsi vagy nem akarnak még több járulékot fizetni, mert azok meg sokan vannak.

A jó kormányok megpróbálnak enyhíteni a munkanélküliségen, meg végül is a rosszak is, mert sok választásuk nincs. Ezt többféle módon is megoldhatják, a legjobb mód erre a munkahelyek teremtése, de az is megoldás, ha a munkanélkülieket jól kitoloncolják egy másik országba. Mert mért ne?

A munkanélküliekre egyébként jellemző lehet, hogy, vagy éppen megpróbálnak munkát keresni, vagy éppen alszanak, vagy az is elképzelhető, hogy blogolnak és azt hiszik ez munka. Az utóbbi a legszánalmasabb.

A mellékelt képen látható úrt most rúgták ki a munkahelyéről és éppen erősen gondolkozik azon, hogy vajon kitől is kapta a képen látható cserepes növényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr373203854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása