Japán a felkelő Nap, a szamuráj kardok és a meglepően kis pöcsű pornószínészek hazája. Japánban több mint 120 millió ember él, úgy hogy a népszámlálás ott aztán igazán jó kis móka. Ennek ellenére az ország területe nem is olyan nagy, tehát ebből egyenesen következik, hogy Japánban sok ember él egy helyen, jól összezsúfolva, ezért Japánban nagyon nem szeretik a büdöseket.

Az ország négy nagy főszigetből áll, amelyeknek nevét minden Atlaszban megtalálhatjuk, a Japán atlaszokban még japánul is. A négy fősziget mellett viszont még több, mint 6800 kisebb sziget is Japánhoz tartozik. Jó nekik.

Japán egyébként a harmadik legnagyobb gazdasági hatalom, főleg a tamagocsi feltalálása óta. A világ egyik leggazdagabb országa, és technikai színvonala pedig még jobb, mint mondjuk Etiópiáé.

A fővárosa Tokió, ami tökre jó. Tokió egyébként a világ legnépesebb városa, állítják a kutatók, akik ezt kutatják és fura módon még pénzt is kapnak érte.

Japán domborzati térképe igen csak dimbes-dombos, vagy higyes-hegyes. Kinek, hogy tetszik. A sok hegy miatt a japánok tök jól tudnak hegyet mászni, viszont a kapálásban már nem olyan menők. Ergo a japánokat mindig kapálós versenyre hívjuk ki, abban simán győzhetünk.

Mivel Japán mezőgazdasága nem olyan jó, ezért az ott lakókat elég nehéz megsérteni mondjuk azzal, hogy leparasztozzuk őket, ellenben a leferdeszeműzés bejöhet. De hát miért tennénk ilyet, hisz mint tudjuk nálunk fejlettebb országgal kár gecizni.

Japán lakosait egyébként egyszerűen csak japánoknak hívjuk, anya nyelvük pedig a japán. Ez nem tűnik túl kreatívnak, de a japán szexrobotok viszont azok. Igen fejlett a közlekedés az országban, de azért rollerező japánt is láthatunk, ha nyitott szemmel járunk.

Japán államformája alkotmányos monarchia, úgy hogy van egy császár, aki király és egy miniszterelnök, aki nem olyan menő, de tud úgy csinálni és az árnyék sast is ügyesen utánozza a kezeivel.

A japánok egyébként a világ sok részén megtalálhatóak. Blogunk szerkesztőségében is van egy japán, még hozzá Tokodzsó Hacamuci, aki a blog körül felmerülő erdészeti munkálatokat látja el. Hacamuci precíz és jó munkaerő, mint a japánok többsége, ezért lehetőséget kapott, hogy az éteren keresztül üdvözölje Japánban élő rokonait. Következzen hát Hacamuci üzenete:"Hodzsó szocsi todá sádi, padimo hadimo utuda, nakajima tokió fuji toyota subaru manga tanga kyuko momiji!" (A mondat jelentése: Hello küldhetnétek egy kis pénzt, ez a meló nem fizet túl jól!)

A fenti képen egyébként egy látványosan pukizó japán látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr433206253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása