Köszönhetően legutóbbi játékunk hatalmas sikerének (a Szonda-Ipsos felmérései szerint a még meg nem született emberek 89% játszott velünk meg egy kecske), újabb nyereményjátékra invitáljuk Önöket!
 
Természetesen ezúttal a tét már jóval nagyobb, hiszen a szerencsések ezúttal egy álomutazást nyerhetnek, még hozzá egy kiskacsás ágynemű huzattal kiegészítve.
 
Mivel most már főleg nem babra megy a játék ezért feladványunkon is nehezítettünk! Ez azonban ne szegje a kedvét senkinek abban, hogy harcba szálljon blogunk pazar nyereményéért.
 
A játékban természetesen nem vehetnek részt blogunk munkatársai, a fideszes politikusok és a házsártos birka pásztorok sem. 
A játék helyes válaszait az enaztantudom@gmail.com-ra küldjék, vagy zárt borítékban adják át a postásuknak, ő majd tudni fogja, mi a dolga. 
 
A nyereményjáték nem jöhetett volna létre a Chio Magyarország Kft, a "Basszunk be, de nagyon" borszaküzlet és Dr. Somfalvi Béla nőgyógyász segítsége nélkül. Támogatóinknak ezúton is köszönjük a hozzájárulásokat, főleg Bélának. A Chio Magyarország Kft.-nek pedig üzenjük, hogy finom volt a csipsz, bár picit fosatott a lime-os. 
 
Most pedig következzen hát képfeladványunk!
 
Hol van a kakukktojás?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr403251381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása