A megélhetési bűnözők nem is olyan rossz emberek, hisz csak a munkájukat végzik és egyébként is nekik is meg kell élniük valamiből. Ez a foglalkozás egyébként már egészen régen elterjedt, még a legfelsőbb körökben is (ahogy ez ma is jellemző).

Ezen foglalkozás végzéséhez mindössze egy oklevéllel kell rendelkeznünk, de az egyéni vállalkozói igazolvány kiváltása nem szükséges. Azonban fontos megjegyezni, hogy amennyiben több megélhetési bűnöző összefog, akkor már ők, mint gazdasági társaság működnek, innentől kezdve pedig be kell magukat jegyeztetni a Cégbíróságnál, a cég formájuknak megfelelően (maffia, kartel, verőlegény klub, elfeledett villalakók).

A megélhetési bűnözők mindössze megélni szeretnének, ahogy ez a nevükben is benne van. Semmiféle rossz szándék, aljasság vagy ne talán tán köcsögség nem vezérli őket. A kormány ezért is nem tesz semmit ellenük, hiszen a magyar polgároknak kellene nyitottabbnak lenniük a megélhetési bűnözők iránt. Szegről-végről tehát a magyar polgárok kirekesztése, rossz szemmel nézése, utálata okán egyre népszerűbb ez a szakma. Mivel mi, magyar polgárok, ahelyett, hogy hagynánk magunkat kiszipolyozni, kirabolni, uzsora kamatoztatni, lelőni, inkább szembe szállunk és fellázadunk ezen szakma követői ellen. Ez leginkább a munkanélküliek részéről pofátlanság, hisz ők még annyit se tesznek az országért, mint a megélhetési bűnözők.

Ezek a tisztességes munkát végző szakemberek öregbítik az ország hírnevét, illetve szorgalmasan gyűjtögetnek napról-napra, hogy tudják miből fizetni az adót és ez által fedezni az ország kiadásait.

Ezen sorokból is kitűnik, hogy annak ellenére, hogy olykor-olykor esetleg túlkapásokat követnek el, ne talán tán véresre vernek minket a pénztárcánkért, mégis csak rendes emberek. A blog szerkesztősége pedig mindenképpen elzárkózik a megélhetési bűnözők beskatulyázásától és az őket körülvevő ellenszenvtől, hisz ők legalább nem politikusnak kiadva magukat lopnak. Ez utóbbi természetesen nem a blog véleménye, mindössze egymásra hányt betűk, amelyek egy fatális véletlen folytán értelmet nyertek. Máig nem értjük, hogy történhetett.

A mellékelt képen az látszik, hogy csinálnak a megélhetési bűnözők néha.

A bejegyzés trackback címe:

https://enaztantudom.blog.hu/api/trackback/id/tr483217640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása